Ѓ ПОБЕСНАТ НАШИНЦИТЕ ВО АВСТРАЛИЈА! СУЗАНА ГАВАЗОВА ЌЕ ПЕЕ НА НАСТАН ОРГАНИЗИРАН ОД СДСМ

Можно е да е слика од 8 луѓе и текст кој вели „сдсм септември ден HA независноста традиционален пикник 2009 пеленица Be покануваме на традиционалниот пикник пеленица по повод 8септември денот на независноста. традициата продолжува Co песна и co забава сузана гавазова јордан митев благола грулоски виолета пандовска Mẹ рак- меана TaTJAHAй иновица MEPAK MEAHA адрилана сана барби 8 септември, петок co почеток во 11 часот. организатор на настанот општинска организација на сдсм кисела вода“

 

Можно е да е слика од 8 луѓе и текст кој вели „сдсм септември ден HA независноста традиционален пикник 2009 пеленица Be покануваме на традиционалниот пикник пеленица по повод 8септември денот на независноста. традициата продолжува Co песна и co забава сузана гавазова јордан митев благола грулоски виолета пандовска Mẹ рак- меана TaTJAHAй иновица MEPAK MEAHA адрилана сана барби 8 септември, петок co почеток во 11 часот. организатор на настанот општинска организација на сдсм кисела вода“

 

Можно е да е слика од 8 луѓе и текст кој вели „сдсм септември ден HA независноста традиционален пикник 2009 пеленица Be покануваме на традиционалниот пикник пеленица по повод 8септември денот на независноста. традициата продолжува Co песна и co забава сузана гавазова јордан митев благола грулоски виолета пандовска Mẹ рак- меана TaTJAHAй иновица MEPAK MEAHA адрилана сана барби 8 септември, петок co почеток во 11 часот. организатор на настанот општинска организација на сдсм кисела вода“

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа