Никол Кидман останува една од најпопуларните актерки во Холивуд.

55-годишната убавица со децении може буквално да ги полуди своите обожаватели. Факт е дека годините навистина не ја покажуваат. Тоа е затоа што убавицата сериозно се грижи за себе и за својот изглед и се бори со брчките со козметика.

Пред неколку години Кидман толку сериозно стана зависна од инјекции за убавина што нејзиниот изглед почна драстично да се менува.

Тогаш Кидман се исплашила и решила да стави крај на сето тоа – со инјекции и конци, а според нејзините фанови ова е многу правилна одлука.

Да, Никол има малку повеќе брчки и нејзината кожа е помалку еластична, но тоа само го зголемува нејзиниот шарм. Доказ за тоа е најновата фотографија на Кидман додека се релаксира на плажа.