Новомажена жена од Кина првата брачна ноќ наместо со сопругот ја поминала со кумот откако случајно влегла во погрешна соба.

Собите биле една до друга и невестата по грешка влегла низ погрешна врата и собата била темна.

Според 20minutos, двајцата биле толку пијани по церемонијата и прославата што дури утрото сфатиле што направиле.