ПОЗНАТИОТ АМЕРИКАНСКИ КАРДИОЛОГ ЈАВНО ЗА BAKЦИHATA: „НИКОГАШ НЕ СМЕЕВМЕ ДА УПОТРЕБИМЕ ВАКОВ ГЕHEТСКИ ПРОДУКТ ШТО ИМА МОЖНОСТ ДА ГО ПРОМЕНИ ЧОВЕКОВИОТ ГEH!“ (ВИДЕО)

1,477

Еден од најпознатите американски и светски кардиолози, д-р Питер Меккулох (Pеter McСullоugh), човек кој беше и сѐ уште е еден од ретките кој реши да и застане на патот на фaрмацевтската мафија, повторно шокира со својата најнова изјава за вистинската природа на т.н. вaкцини:

„Никогаш не требаше да даваме масовно произведени генетски производи кои би можеле да го променат човечкиот геном преку обратна транскрипција. Епска грешка. Не можеме да го вратиме геномското вметнување во мозаикот од соматски/герминални клетки на кои им бил вметнат „LNP“ (липидна наночестичка) со Спајк протеински код“.

Погледнете ја неговата изјава во видеото во продолжение:

И сега повторно некој поединец со образование од АСУЦ или ЕМУЦ или некое друго средно училиште (притоа несакајќи да ги навредам овие стручни струки), ќе си дозволи да на нашата вест, односно на изјавата на еден доктор, професор, светски познат и ПРИЗНАТ специјалист кардиолог и човек со над 40 годишно искуство во областа на медицината, ѝ залепи етикета како „лажна“…

Епа повторно, СРАМ и АРАМ да ви парите што ги земате.

Ќе дојде време кога ние ќе ве тужиме вас! И тоа за многу брзо.