А бе 16 илјади луѓе платија да ве гледаат, да навиваат, чест ви направијаМоре вошки едни. Се помочаввте на се. Од авион се гледаше дека мора да изгубите, ги собиравте ноџињата за гол да дадат. Лоша глума. Многу лоша.

А бе 16 илјади луѓе платија да ве гледаат, да навиваат, чест ви направија… и што добија?
Еве ситуација за обвинителство, да влезат во таа посрана федерација, да најдат кој станал милионер. Сменете ги тие што ја водат, ако има некој од мајка роден. Гомнари..

Море вошки едни. Се помочаввте на се.
Од авион се гледаше дека мора да изгубите, ги собиравте ноџињата за гол да дадат. Лоша глума. Многу лоша. Тој играчот што ги собра ноџињата на 2 2…. да се избрка од репрезентација треба. Блам. Срамота бе момак. Да ти ја имам младоста и среќата да ти ја немам паметта. Тој другиот црвен направи. Дечко бе, не сме толку глупи.
На се што шитнавте, уште ова ви беше кусо? Нека ви служи на чест.
Јас више не ве гледам, додека не се извините јавно за овој блам.
Да се дознае нема кој ја шитна. Тоа знаеме.
Иако си знаеме интуитивно.
Уа, шиткачи!!!!

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа