Секакви чудни работи се случуваат во семејство, во врска… општо, во односите меѓу луѓето. Понекогаш она што е сосема нормално за некои е чудно, шокантно, а понекогаш и одвратно за други.

 

Станува збор за толку чудна приказна за која ќе зборуваме сега. Инцидентот го сподели и свадбен шминкер кој се вика „Џени“.

 

Таа раскажа што се случило за време на една од свадбите на кои присуствувала. 

Се испостави дека младоженецот го нема долго време. На крајот откриле дека е во тоалетот.

Да, но штом невестата влезе да провери што се случува со нејзиниот иден сопруг, таа остана без зборови! Го видела како гризнува една од градите на мајка му!