АПАСИЕВ ЖЕСТОКО МУ ВОЗВРАТИ НА САЛИ! Шовинисту, оди прво обезбеди им лекови на болните од цистична фиброза! Уште се лечиме преку СМС и Македонци и Албанци.

Шовинисту, оди прво обезбеди им лекови на болните од цистична фиброза! Уште се лечиме преку СМС и Македонци и Албанци. ❤️🖤
p.s. Здравјето е политичко, а не етничко прашање!
Apasievi seriozisht duhet të kërkojë ilaç për shërimin e albanofobisë. Edhe pse kemi personel të mirë nëpër klinika, fatkeqësisht Ministria e Shëndetësisë ende nuk ka zbuluar ilaç për albanofobinë.
Në ministrinë që e drejtoj unë secili avancohet sipas meritave dhe punës që e bën e jo sipas përkatësisë partiake e politike që e ka.
Апасиев, треба сериозно да бара лек против албанофобија. Иако имаме добар кадар на клиниките, за жал Министерството за здравство се уште не открило лек за албанофобија. Во министерството што јас го раководам секој се унапредува според заслугите и работата што ја работи, а не според партиската и политичката определба.
All reactions:

Gjoko Jankoski, Војо Димоски and 347 others

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа