На социјалната мрежа се појави многу смешно видео проткаено со добар црн хумор. Тоа е на еден од популарните стендап комичари – Филип.

Снимката брзо добива прегледи на социјалната мрежа и е насочена кон виралните видеа на TikTok.

 

„Кога бев мал сакав да станам пират. Ова беше мојот најголем сон. Ова е најглупавиот сон досега!

– Што сакаш да станеш? – Супермен!

– Што сакаш да станеш? – Бетмен!

– Што сакаш да станеш? – Инвалиди со брод! Е”