А бе скокнете до кај Путин, паднете пред него на колена, ама обратно свртени. ГАЗ за ГАС. Сфаќате? И ќе добиете помош. Доста веќе со тие ЕУ и НАТО.

32
А бе скокнете до кај Путин, паднете пред него на колена, ама обратно свртени.
ГАЗ за ГАС.
Сфаќате?
И ќе добиете помош.
Доста веќе со тие ЕУ и НАТО.
Со прст не мрдаат за нас. Како да не постоиме.
Одете кај Путин, ќе ве сослуша и ќе ви го начука, ама тоа за памет… И после ќе ни даде гас и струја.
Башка ќе не префрли ко ќе гаѓа со нуклеарките. Или скратено ќе ги мава. Понаисток.
Оти вие сте багра неспособни говеда. ПроЕУ курвици кои од ЕУ добиваат само браво, а никогаш конкретна помош за било што.
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog