Кога на интернет протече свадбената фотографија на 85-годишната баба Танг во бел фустан како гушка 24-годишно момче со празничен букет, таа предизвика вистинска сензација и веднаш стана вирална. 

Милиони шокирани корисници ја осудија комбинацијата од двете. Истрелот предизвика секакви емоции. Невестата и младоженецот со повеќе од 31 година разлика навистина го запрепастија светот. 

Сепак, приказната зад фотографијата воопшто не е толку едноставна и лесна како што изгледа, а секој што ќе ја научи плаче.