Претседателот рече дека на трилатералната средба било договорено како и на кој начин трите земји ќе се справуваат со миграцијата, што ќе придонесе за подобрување на безбедносната состојба во Србија.

Следете не и на Вибер, најновите вести ДА ЖИВЕЕ СРБИЈА .