Доаѓа жената пантер од САД со намера да ги улови бандите и корумпираните орди на СДСМ, ВМРО и ДУИ

136
Доаѓа жената пантер 😉
Па, кој, што си правел – нек му ја мисли.
ℹ ,,Северна Македонија не ѝ е непознат терен бидејќи дел од кариерата веќе поминала тука како дел од тимот за односи со јавност во американската амбасада, а зборува и македонски јазик. На сослушувањето во Сенатот на САД, Агелер рече дека ќе работи на национална стратегија преку која ќе се бара одговорност од корумпираните актери во земјава…”
May be an image of 4 people and text that says '360 македонила (фΟΤΟ) агелер доаrа во скопје: Bo CTejT департментот даде заклетва како нова амбасадорка на сад 360степени 27 септември, 2022 14:32'Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog