Путин: Западот ја премина секоја линија, сега ќе видите што значи русија! почнуваме мобилизација

1,547

Претседателот Путин рече дека Западот ја преминал секоја линија

ПУТИН: ЗАПАДОТ ГИ ПРЕМИНА СИТЕ ЛИНИ, НЕОДГОВОРНИ ПОЛИТИЧАРИ ЗБОРУВААТ ЗА ИСПОРАКА НА УКРАИНА СО НАВЕДНО ОРУЖЈЕ, ТЕХНИКИТЕ СЕ КРШАТ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЈА