Страшно! Османи не го известил рускиот амбасадор за причината за затварање на рускиот конзулат во Битола

1,497
📨📰 Писмото на Амбасадорот Сергеј Баздникин до уредништвото на „Нова Македонија“ со поjаснување во врска со затворањето на Почесниот конзулат на Руската Федерација во Битола, објавено денеска, на 19 септември, во весникот.
No photo description available.