Побеснна цела СДСМ! Пратеникот од СДСМ што јадеше ќотект од Апасиев во Собрание си ја вработил жена му кај Бујар Османи

3,385
Се сеќавате на оној анонимнион пратеник од СДС шо ќе се степавме на седница? Ни ја не. 😁 Туку, друг ми беше муабетот – си ја вработил сопругата во МНР ❤️❤️