Сите молчат по објавата на професорката Тодоровска: Заев, Џафери и МНР го славеле 24 мај како „ден на бугарска писменост“

2,674

Се уште молк по ова ЈЕЗИВО откритие на професорката Катерина Тодороска од Институтот за национална историја.

24 мај во документ на сајтот на нашето МНР е „ден на бугарска писменост“ и Заев ко премиер и Талат ко спикер на Собрание го славеле ко таков, пишува водителот на емисијата „Вечерно шоу со Богдан Илиевски“ на фејсбук.

П
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog