Видеата на љубовници кои висат од прозорците или терасите на високите згради пред гневните сопрузи секогаш привлекуваат големо внимание во јавноста, особено ако мажите се голи. И секогаш има минувачи кои застануваат да ја фатат и набљудуваат необичната глетка, но и да уживаат во туѓата мака, а едно такво видео повторно кружи на социјалните мрежи.

Навистина, клипот е стар и не се знае каде се случило сето тоа, но се гледа дека овој човек длабоко жали што нападнал чудна жена.

 

Не само што виси од прозорецот целосно гол, туку и неговото тело е застрашувачко. Во еден момент му попуштиле рацете и паднал од голема височина. И не само тоа, туку на патот околу првиот кат удрил и во клима уредот, па се струполил врз контејнерот.

Не се знае степенот на повредите, но јасно е дека било исклучително болно.