Се сеќавате како Шилеџето и Заев, пред избори, трчаа прекутрупа свечено да го отворат “Ист Гејт”, мислејќи дека така ќе победат на локални… Епа, ете. #ЕлементарнаНепогодаСДС

191
Се сеќавате како Шилеџето и Заев, пред избори, трчаа прекутрупа свечено да го отворат “Ист Гејт”, мислејќи дека така ќе победат на локални… Епа, ете. ⛈️🌩️🌧️
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog