Македонска историчарка: Секој друг народ на клоци ќе ги крене овие изроди, а ние ги плаќаме да не убедуваат дека црното е бело

188

Професорката Катерина Тодороска од Институтот за национална историја реагира на објавеното образложение на историската комисија:

Ова се вика НАПАД НАЈДОБРА ОДБРАНА.
Можно ли е овие да се до овој степен инфантилни?

Евтин спас кој ги убива габите на ноктите со едно движење

Не, не е до нив. До нас е. Секој друг народ на клоци ќе ги крене овие изроди, а ние ги трпиме и ги плаќаме да нѐ убедуваат дека црното е бело, пишува Тодороска на фејсбук.

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog