Абе идиоти од ВМРО и СДСМ, останавте без електорат, со истите 100 директорчиња и функционери кои ги шетате ко публика по изборни места, народ неќе очи да ви види, а вие уште се радувате.

508
Во Тетово излегле на гласање 29 илјади од 84 илјади гласачи, сите партии освен победничката Беса изгубиле гласови, ама важно гледаме фалење меѓу сдсм и вмро кој победил, кој кому скршил кичма, кој дал гол од корнер.
Абе идиоти, останавте без електорат, со истите 100 директорчиња и функционери кои ги шетате ко публика по изборни места, народ неќе очи да ви види, а вие уште се радувате.
Дефинитивно сте менталната претходница на општата оглупеност…