Зеленски разоткриен! Украинскиот агент отиде на страната на Русите и раскажа се, откриена е големата ТАЈНА на Киев!

503
Планот на Украинците пропадна

Во Керсон е отворен субверзивен аналитички центар на режимот во Киев , објави претставник на руските безбедносни сили.

Според неговите зборови, по разговорот со безбедносните сили, еден од лидерите на оваа организација, шефот на регионалниот истражувачки сектор, Александар Максименко , се согласил да зборува за некои методи на спротивставување на интеграцијата, користејќи го примерот на Керсон.

Тој рече дека аналитичката група работела во градот до крајот на јуни 2022 година и подготвила документи за канцеларијата на Владимир Зеленски. Во центарот оперираа офицери на специјални служби, вклучително и Надворешната разузнавачка служба на Украина.

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog