Јоци до Тамара: Кукличке не го злоупотребувај Тоше , да сакаше Тоше да му се пеат песни на партиски собиранки, сам ќе ги пееше! Но, тој никогаш не го направи тоа, затоа што сметаше дека ,,тоа се проколнати пари”. Да не зборувам како никогаш не би ја поддржал оваа влада која потпиша договор со Бугарија, на наша штета и уште еднаш стрелаше и ги уби нашите претци кои загинаа за слобода.

#Тамара #Тодевска, вечерва во Крушево на владината приватна манифестација каде власта се опкружи со многу полиција и партиски бодигарди, ја пееше ,,Тајно моја” од #Тоше #Проески – најбесрамно!
ℹ Кукличке, да сакаше Тоше да му се пеат песни на партиски собиранки, сам ќе ги пееше!
Но, тој никогаш не го направи тоа, затоа што сметаше дека ,,тоа се проколнати пари”.
Да не зборувам како никогаш не би ја поддржал оваа влада која потпиша договор со Бугарија, на наша штета и уште еднаш стрелаше и ги уби нашите претци кои загинаа за слобода.
Мршупичкуматер!
П.С: И, те молам поштедете ме овојпат од плачки, патетики и јавување на некои твои другарки, да мољакаат за тебе.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа