(ВИДЕО) Апасиев им се закани на параполицајците а Спасовски: Ве имаме сите со име и презиме! Не и знаете што ќе ви се случи откако ќе паднат квинслинзите

246

Ве имаме сите – по ИМЕ И ПРЕЗИМЕ!!!

Тек че да вам буде жао.#ЛевицаНеПростува

#КлетиВрховисти, пишува Димитар Апасиев на Фејсбук.