Срам да ви е! Му верувавте на Филипче додека му ги полневте џебовите

Му веруваа на Филипче додека му ги полнеа џебовите со пари, а животите му ги доверуваа на академик Жан и умираа во негови раце.
Дури си ја купуваа и смртта кај него, за многу пари.
За потоа тој со тие пари да купува нови титули и звања и да експериментира со непроверени лекови и терапии врз човечки заморчиња.
Што повеќе да се каже за овој народ?
Ништо повеќе.
Се е ко што треба да биде.
Повеќето се умрени, понижени, осиромашени, задолжени и избришани од мапата на народите, а неколку се среќни и недопирливи со своите милиони
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа