Родина покрена петиција Македонија да се приклучи во БРИКС

ПЕТИЦИЈА ЗА ЧЛЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО БРИКС+ И ЕВРОАЗИСКАТА ЕКОНОМСКА УНИЈА!
Родина Македонија ќе започне петиција за зачленување на Македонија во БРИКС+ и Евроазиската Економска Унија, како одговор на понижувачките услови на ЕУ.
Сакаме да потсетиме дека првиот Евроазиец кој ги обединил Европа и Азија, бил токму македонскиот цар Александар Македонски.
Ние таму природно припаѓаме, на богаството на култури и народи.
Веќе 30 години живееме во агонија на исполнување на услови диктирани од членките на ЕУ, услови кои повеќе се за некоја ментлна установа, отколку за членство во меѓународна организација.
30 години Македонија на патот кон ЕУ и НАТО е понижувана, тероризирана, уривана од внатре со војни, терористички акции, шарени револуции од невладиниот сектор финансиран од западот, вмешаност на западни амбасади и служби, превземени медиуми, политички систем, менаџиран судски систем, реформи во АРМ, полиција, итн….
РЕФЕРЕНДУМИТЕ ОД 8 СЕПТЕМВРИ 1991 И 30 СЕПТЕМВРИ 2018 ГОДИНА СЕ НАЈВИСОКИОТ ИНСТИТУТ НА ДЕМОКРАТИЈА И ВОЛЈАТА НА МАКЕДОНСКАТА НАЦИЈА КОЈА ЌЕ НАДВЛАДЕЕ НАД СИТЕ ЗАПАДНИ НЕПРАВДИ!
Во моментов се случува уште едно предавство од страна на СДС, која во изминатите 30 години, од исмејувањето на идејата за независна Македонија во 1991 и праќање на Македонци регрути по боиштата на бивша Југославија, па се до денес во низа ги прави.
На СДС и по Божјиот закон и по законот на Македонците и престои суд за велепредавство!
Бидете среќни ако тоа биде народниот суд!
Браќа и сестри Македонци!
Време е да се отргнеме од оваа понижувачка патека кон декдадентната отчовечена и одродена ЕУ!
Време е за светогледот кој го застапува Родина Македонија, време е за НЕ ВО ЕУ, НЕ ВО НАТО И НЕ ЗА ПРЕСПА, ТИРАНСКАТА, БУГАРСКИОТ!
Време е за Македонија како достоинствена членка на БРИКС+ и ЕВРОАЗИСКАТА ЕКОНОМСКА УНИЈА!
Бидете дел од Родина Македонија
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа