Каракамишева загрме: НЕ ДОЗВОЛУВАЈТЕ УТРЕ ДА ИМА СЕДНИЦА НА СОБРАНИЕ

511
НЕМА ЗОШТО СОБРАНИЕ ДА РАСПРАВА И ГЛАСА ЗА ВЛАДИНА ИНФОРМАЦИЈА!
Не се правете НЕДОВЕТНИ сите 120 пратеника!
Нека не ве мафтаат со деловнички толкувања на Таљат, за ИНФОРМАЦИЈА НЕ СЕ РАСПРАВА И НЕ СЕ ГЛАСА!
Владата сака да направи мајмун од Собранието, а Европа сака да добие институционално алиби!
УТРЕ НЕ СМЕЕ ДА ИМА СЕДНИЦА ВО СОБРАНИЕ!!!