За кого се работи? Ќерка на познат политичар од Македонија фатена со големи количини на дрога во Грција

574
Грчката Полиција извршиле претрес во изнајмен стан на Ќерка на Македонски политичар, Грчките полицајци пронашле и заплениле дрога: 437 таблети XTC , 220,3 грама кокаин, 270,9 грама метамфетамин, 159,4 грама канабис, машала трафика оваа имала😀😀😀!!!
На кој политичар е ќерка оваа нарко трафикантка???