Богоевски: Владата работи за Русија и Путин Таму има двајца на црната листа на САД, двајца паљачи на амбасадата на САД, тројца потврдени соработници на КОС… Мислам доволно е! Овие луѓе во ЕУ го внесуваат најголемото руско *омно во историјата на Балкан – ЖИВКОВИЗМОТ!

????????????????????????????????????
240
ЕКИПАТА работи за Русија!
Тука има двајца на црната листа на САД, двајца паљачи на амбасадата на САД, тројца потврдени соработници на КОС…
Мислам доволно е!
Овие луѓе во ЕУ го внесуваат најголемото руско *омно во историјата на Балкан – ЖИВКОВИЗМОТ!
Проектот што го форсираат е создавање на траен конфликт помеѓу МК и БГ, трајно стопирање на проширувањето на ЕУ – приоритет на Путин за Балкан!
Ним несебично им помагаат болшевиците, чедата на живковизмот, руски измеќари од Бугарија!
Македонија МОРА ВО ЕУ!!!
Да не им дозволиме да ни ја уништат европската иднина!
Иднината на нашите деца!
СИТЕ СМЕ ЕУ!🇲🇰🇪🇺