ЈОЦИ: Се распаѓа цело СДСМ народот е против нив а тие го лажат членството дека се е во ред

158
Владава на СДСМ како сценава со Бата Стојковиќ од ,,Кој тоа таму пее”.
Се распаѓа цело СДСМ, одамна немаат поддршка кај народот. Уште си го убедуваат јадното членство дека не е тоа така лошо, како што изгледа.
Многу лош филм тераат.
Не мора мене да ми верувате. Доволно е да прошетате по банки, маркети, на пазар и да се обидете да најдете бареем еден човек кој не е бесен на власта – која ја пушти Македонија по удолницата!