Апасиев побесна: Кога политички проститутки си играат држава, Уставот ќе ти го претворат во КУРВА со која, секој напален сосед, може да помине една вечер за “две чрвени”

315
Кога политички проститутки си играат држава, Уставот ќе ти го претворат во КУРВА со која, секој напален сосед, може да помине една вечер за “две чрвени”.