Еве зошто го запалил клубот на бугарите! Дедото на Ламбе бугарите го убиле со чекан 3 дена не дозволувале селаните да го погребаат за да гледааат како мравите му лазат на истурениот мозок

2,429

May be an image of one or more people and text that says 'Ha ламбе A. дедо му бугарите среде лубојно го убиле co чекан во глава и не оставале 3 дена да го погребаат (за да го гледаат селаните како мравите му лазат на истурениот мозок) :( оваа траума од мал во себе ja носел ламбе..... денес ми ми раскажа негов роднина'