„МИЛОСТА Е ЕДИНСТВЕНОТО ШТО МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ“ Кадиров ги исмеа украинските војници и објави снимки од улични тепачки (ВИДЕО)

68
Чеченскиот лидер Кадиров објави снимка од борби во урбаните области за време на специјална операција.

– Оние кои вчера ги прекинаа гласните жици, изјавувајќи му на целиот свет за непобедливата украинска армија, денес претпочитаат да побараат воена помош од западните патрони. Наместо тоа, тие би молеле за милост: тоа е единственото нешто што некако може да им помогне на нивните „храбри“ воини – рече тој.