Но, кој ќе го победи – молчи. Кина е со Русите, Индија исто така, Иран исто така, Бразил исто така. Турција е пропусница.

САД останаа.

Бајден сака, но се плаши и на 8 ноември ќе биде поразен од Трамп.

Кисинџер денес е во право дека е време Украина да преговара со Русите, дури и ако изгуби територија.