Морбидно ФОТО! „ПУТИН НА БЕСИЛКА“ Вака Норвешка протестира против војната во Украина (ФОТО)

95
Војната во Украина го разбесни целиот свет, а многумина протестираат против руската влада и пред се против Владимир Путин.

Путин беше „обесен“ во НорвешкаФОТО: ДОДЕЛЕНИ ФОТОГРАФИИ
Путин беше „обесен“ во НорвешкаАктивистите и демонстрантите на различни начини ги искажуваат своите ставови за војната и бараат казнување на напаѓачите.

На фотографијата направена во Осло, која ни ја испрати читател, се гледа бесилка со кукла која го претставува Владимир Путин.

Бесилка со кукла била пренесена на приколка со автомобил со украинско знаме и шипки „Стоп војна“ и „Стоп Русија“.

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog