ТУНЕЛИТЕ ПОД АЗОВСТАЛА МОЖЕ ДА ИЗдржат НУКЛЕАРНО ВЛИЈАНИЕ! Како изгледа подземјето во кое се кријат членовите на Азов

43

На руските социјални мрежи се појавија слики од подземниот дел на фабриката Азовстал во Мариупол.

„Подземниот дел на фабриката Азовстал е изграден во советско време. Во случај на можна нуклеарна војна длабоко под фабриката биле изградени и бункери.

 

Немаат проблеми со храна, но со вода – има проблеми. Нашите специјалисти се приближуваат до подземните галерии на Азовстал. Задачата е да се блокира излезот“.

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog