Драгана Спасовска: Се идентификувам како Бугарка!

66

Моделот и блогерка Драгана Спасовска, која седум години живее и работи во Дубаи е хит во соседна Бугарија. Речиси секојдневно ги полни страниците на тамошните медиуми, кои пишуваат за нејзините забави во Дубаи, дружбите со светски познати фудбалери и ги следат сите нејзини случувања поврзани со џет-сетерскиот живот.

Атрактивната девојка потекнува од Скопје, каде во минатото градеше кариера како модел. Во 2009 година замина да студира во Пловдив, Бугарија, и откако се појави на тамошни избори за убавина, но и како модел во видео записи на бугарски пејачи, преку ноќ стекна голема популарност.