Пет века ocманлиско, па војна, па cpпско, па бyгapcко и војна и сме издржале, тука е уште Македонија. И овие 100 дена ќе се издржат и сите ќе заминат и пак ќе е тука Македонија.

Пет века ocманлиско, па војна, па cpпско, па бyгapcко и војна и сме издржале, тука е уште Македонија. И овие 100 дена ќе се издржат и сите ќе заминат и пак ќе е тука Македонија.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа