Драг Александар Тасевски, секоја чест, излезете сите од таа заробена институција. Дајте оставки. Нека види светот, преку вашиот мирен отпор, дека на Македонците им прекипе од овој терор и изживување врз нив од страна на балканските миленичиња на САД

Ова нормален човек не може веќе да го издржи.
Познавам лично барем шест седум контролори на летање. Да, со гордост кажувам, сите се Македонци и Македонки, школувани со сите можни сертификати. По 15, 20 години искуство.
На тие да им влезат силеџии, Албанци од ДУИ и да ги нападнат за време на работата додека наведуваат десетина авиони со стотици патници за безбедно да слетаат и полетаат е ТЕРОРИТИЧКИ АКТ.
Точка.
И пазете, овие терористи, во полиција се викнати на информативен разговор, не се приведени.
Кај го има ова бе?
Дечки и девојки, ти драг презимењак Александар Тасевски, секоја чест, излезете сите од таа заробена институција. Дајте оставки. Нека види светот, преку вашиот мирен отпор, дека на Македонците им прекипе од овој терор и изживување врз нив од страна на балканските миленичиња на САД.
Нека се затвори воздушниот сообраќај, да дознае светот од која мака е затворен.
Или нека не го затвораат, ете сега имаат кадар од ДУИ со неположени тестови за контролори, па нека работат тие. Има многу чавки, врапчиња и диви голуби, што можат да ги навигираат на која гранка да слетаат, каде да се искакаат.
Можат и на твојата тиква, ќелеш еден од премиер, петарда од министер џандарски, ете ви ја Северна, апартхејд и силеџиство, албанизирана до коска.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа