Записи од книгата ,,Патувања во Европска Турција” во 1850 година уште кога Тито не бил роден Македонците се спомнуваат како ПОСЕБЕН народ од останатите народи

Записи од книгата ,,Патувања во Европска Турција” во 1850 година уште кога Тито не бил роден Македонците се спомнуваат како ПОСЕБЕН народ од останатите народи
Сите реакции:

44

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа