44-годишната еротска манекенка-фармер Џоди Марш ја откри својата заработка од платформата за продажба на содржини за возрасни OnlyFans, пишува DailyMail.

Манекенката вели дека освоила 60.000 фунти од OnlyFans. Марш вели дека парите што ги заработила ги искористила за да изгради нова ограда во нејзиниот центар за спасување животни, Фрипс фарма.

 

„Морам да ги покријам трошоците за центарот преку OnlyFans. Градите ми ги плаќаа оградите на фармата и платите на персоналот во центарот“, вели таа.

Марш, исто така, забележува дека центарот за спасување животни чини 16.000 фунти месечно за работа. Фармерот додава дека понекогаш е „тешко да се остане на живот“ кога ќе се појават дополнителни трошоци.

Превод и уредување: БЛИЦ