Енциклопедија на Ватикан: МАКЕДОНИЈА Е МАЈКА НА СВЕТОТ КАДЕ Е РОДЕНА ПРВАТА ЦИВИЛИЗАЦИЈА НА ПЛАНЕТАТА. Тој што ја поседува Македонија го поседува светот..

“Македонија е мајка на светот каде е родена првата цивилизација на планетата. Тој што ја поседува Македонија го поседува светот..
Ватикан, Енциклопедија, 17. возраст .
-Крадеа, криеа, фалсификуваа и за малку ќе ја уби
Од 1912-13. една година, до ослободувањето на Вардарскиот дел на Македонија во 1945 година. година, Македонија била во клиничка смрт.
Диспечер 1912. добро. да додадеме на мини-империјалистичките соседи, името Македонија, македонско не постоеше за надворешниот свет.
Но, тие не ја убија.
Македонец остана Македонец.
Nchak ije се осмели јавно да се изјасни Македонец, го убија, стрелаа, обесиа, грците беа толку сурови што Македонците што ќе бидат фатени како зборуваат македонски, обесени на вратата од црквата, за да
-Втората светска војна донесе ослободување на овој денешен единствен слободен дел од Р. Македонија . Македонската армија на крајот од војната броеше околу 100.000 војници, сила која се обидоа да ја скршат–име, претставникот на Врховниот штаб Светозар Вукмановиќ Темпо дојде во Македонија со наредба да ја пренесе македонската армија во Србија и сето тоа да го однесе на Сремскиот Македонскиот херој Методи Андонов Ченто ги одби наредбите на Темпо и Тито и Македонците го задржаа ослободениот
-Науката на денешницата ДНК (ДНК) го потврдува она што криминалците против chovehness отсекогаш го знаеле, но криеле и со фалсификување на историјата се
Никој веќе не може да крие, во вените ни се пишува историјата, денес со малку пари се прават крвни тестови и се утврдува ДНК.
Исто како одредувањето на крвната група.
– А Р. Македонијо, се надевам дека ќе биде прва патриотска власт која ќе започне судска постапка, треба да се донесе во историски, вековни граници.
-Не сум адвокат, ама мислам дека е можно Република Македонија да е од 1903 година. добро. (Крушевска) уште важечки правен субјект-прогласен Р. Македонија Османлиите го потиснаа востанието, но никој не ја киднапирал Републиката и згора на тоа Османлиите биле истерани од целата територија на Македонија…
-И би додал на крај, оригиналните имиња на човечкиот род беа Монголоиди, црнци, Македоноиди (Азијци, Африканци, Европејци)..

 

Види го оригиналот

 

Оцени го преводов
Можно е да е слика од текст
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа