АПОЛОГЕТОТ НА СДСМ КРСТОТ НА ПОПОВА ШАПКА ГО НАРЕЧЕ ПЛАТФОРМА ЗА СЕРЕЊЕ НА ПТИЦИТЕ

Стојанче го брани крстот
Нема никакво сомневање дека крстот на Шапка е провокација на вмро и беса, ви координавија со мпц или некои личности во мпц, односно на силите кои се против внатрешната и надворешна ингеграција на Македонија и всушност работат за да му покажат на светот и на најпростиот дел од народот дека оваа држава нема смисла.
Кој курац прави крстот на Шапка?
Има ли некаква друга функција освен провокацијата.
Како и крстот на Петров пред Џеваир.
Колку крстови треба да се подигнат па Македонецот да свати дека кртстовите не му го штитат идентитетот и територијата туку му ги нагризуваат.
Со крокодилски залаци.
Стојанче ќе го бранел крстот. Мислев дека ќе прогласи елементарна непогода, пожар или слично и ќе пушти некој канадер вода врз тие што ќе сакаат да ја урнат таа планинска грозота, тоа големо говно врз лицето на Шапка, но, не, тој ќе одел со своите соборци од 2001 година да ги положат своите животи на олтарот на македонската глупост.
Оди генерале, оди, побрзајте дур не се блокирани патиштата и небото.
Branko Trickovski

Ќе ги повлечам сите забелешки ако некој ми каже дека крстовите се грдат како платформи за серење на птиците, без капаци и казанчиња за вода, понеже сета вода професорката Најче планира да ја пушти врз говната кои ја опљачкаа Македонија, врз Албанците, посебно.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа