АКО НЕ САКАТЕ МАКЕДОНЕЦ НЕКА ВЕ КЛЕЦКА ГАЗДА АЉИ

ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ интелектуалец:
“Петар ова требаше да го видиш многу одамна, Македонецот не сака свој човек и од свои редови, крвнички ќе го мразат, не се поднесува некој да биде од мене поуспешен и признаен!
Македонецот има слаба национална свест и сака да биде клецан од друг, немакедонец, и си се кроти!”
Тогаш нека ги клецка газда Аљи! – му одговарам!
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа