СТРАШНА ПРОВОКАЦИЈА КОН ДЕЦАТА НА ПАРТИЗАНИТЕ! МУЗЕЈОТ ВО СОПОТ СЛАВИ БАЛИСТИ И СОРАБОТНИЦИ НА ОКУПАТОРОТ?

Петар, како ќе го затворите Али Ахмети?
Лесно пријателе, со помош на ЕУ!
Е како бе тоа Петар, кога ЕУ е со шиптарите?
Пријателе, ЕУ бара да воведиме кривично дело “историски ревизионизам”!
Ахмети некни пушти во употреба музеј на фашизмот во Македонија и се пофали / јавно изјави / дека тоа е музеј на балистите / фашистите, стрелани 1944 година…
Согласно ЕУ и нивнито барање, Ахмети стори кривично дело, за што ќе го спакуваме!
Дали сега ти е појасно?
Дај Боже така да е Петар!
Пријателе, ќе даде Бог ако народ даде!
Ако народ си гласа “како до сега”, пак ќе си биде по нотите на Аљи! Поз.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа