СПОРЕД МАКЕДОНСКИ ЗДРУЖЕНИЈА НА БАЛКАНОТ ИМАЛО 11 МИЛИОНИ МАКЕДОНЦИ

МАКЕДОНЦИ на МАКЕДОНСКИОТ ПОЛУОСТРОВ – Б Р О Ј К И !!!
/злонамерно наречен “Балкански“/… ВКУПНО над – 11.390.000. !!!
БРОЈКИ – приближни, според податоците од Македонските “служби“, потпомогнато од Македонските здруженија… Како наш, Македонски Попис по семејства и членови… прецизно!!!
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА (Вардарска)……. над – 1. 880 000.
СРБИЈА………… над – 1. 670 000…
БУГАРИЈА……. над – 4. 920 000… (по нивно – 4. 300 000)
ГРЦИЈА………… над – 1. 740 000… (по нивно околу 900 000)
АЛБАНИЈА….. над – 720 000…….. (по нивно околу 160 000)
Македонци има и во Турција, Црна Гора, Босна, Хрватска, Словенија… не повеќе од… 460 000.
В К У П Н О : 11. 390. 000. (само на полуостровов)
И сега… јасно ли ви е ЗОШТО СИТЕ се здружиле ПРОТИВ НАС Македонците???
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа