ПЕНЗИОНЕРИТЕ похрабри од политичарите, студентите, синдикатите, интелектуалците, јавните ликови… БРАВО ДА ПОВТОРАМ, нашата партија Македонски Концепт се бори, најниската пензија да биде изедначена во најниската плата!

May be an image of one or more people and text that says "пензионери го блокираа влезот на неготино, бараат покачуване на пензиите од 5.000 денари за сите 06/10/2023 11:27 " THBROATE HE лиеарно 3500 ΔEHpи за CHTE"

ПЕНЗИОНЕРИТЕ похрабри од политичарите, студентите, синдикатите, интелектуалците, јавните ликови… БРАВО👏🏼
ДА ПОВТОРАМ, нашата партија Македонски Концепт се бори, најниската пензија да биде изедначена во најниската плата!

Јас знам дека не сакате тоа да се реализира, поубаво е да ве лажат истите, но сепак размислете!…

See more
May be an image of one or more people and text that says "пензионери го блокираа влезот на неготино, бараат покачуване на пензиите од 5.000 денари за сите 06/10/2023 11:27 " THBROATE HE лиеарно 3500 ΔEHpи за CHTE"
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа