Дали знаете дека сеуште САМО МАКЕДОНИЈА троши пари на Отворен Балкан, кој е официјално мртов пред цела година?!?

Со ОТВОРЕН БАЛКАН што правиме?!?
Се сеќавате кога ме плукавте, навредувавте… како сум бил против новата зајкова Југославија… па како ќе се обединувавте… па како сум бил скапан бугар… па сум бил љубоморен… 😆… и сето тоа само затоа што ви кажав дека Отворен Балкан е тешка глупост, ќе се потрошат милиони народни пари за глупости… на крај ништо нема да има, Србија и Албанија ќе се скараат за Косово!
Ама тоа не беше многу далеку, пред само две години!!!
Сега разбирате колку сте чуден народ и живеете во погрешен филм… па затоа ви се случува ова 32 години?!?
Ќе се извини ли некој? Барем еден? Еден доблесен?!?
Дали знаете дека сеуште САМО МАКЕДОНИЈА троши пари на Отворен Балкан, кој е официјално мртов пред цела година?!?
Една година, Србија и Албанија кренаа раце… жална Македонија уште пари троши на новата зајкова Југославија! Жално нели? Многу!
СЛЕДЕН ПАТ, да ме слушате што ви зборувам!!!
Нашиот пат е МАКЕДОНСКАТА КАУЗА!
Ама вие си знаете, возрасни сте!
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа