Како може Преспанскиот договор да е во согласност со уставот, а цела Европа го оцени референдумот како НЕУСПЕШЕН????

Како може Преспанскиот договор да е во согласност со уставот, а цела Европа го оцени референдумот како НЕУСПЕШЕН????
Го прашувам Уставниот….
Не дното, ние деветте круга на пеколот ги пробивме.
Ѓаолите ко ќе не видат, се праат умрени.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа