(ФОТО) МАКЕДОНСКА ЦРКОВНА КНИГА, ИСИШАНА НА МАКЕДОНСКО ПИСМО, КОЈА ПОТЕКНУВА ОД 1575 ГОДИНА

Можно е да е слика од дневник и книга

МАКЕДОНСКА ЦРКОВНА КНИГА, ИСИШАНА НА МАКЕДОНСКО ПИСМО, КОЈА ПОТЕКНУВА ОД 1575 ГОДИНА

Можно е да е слика од дневник и книга

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа