ОРИГИНАЛНОТО И НАЈСТАРОТО МАКЕДОНСКО СОНЦЕ Е СЕПАК СО 8 КРАЦИ: ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ОВАА БРОНЗЕНА ПЛОЧА НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ СО БУКЕФАЛ

835

Бронзена плоча со Букефал и Александар Македонски Големиот, на плочата се забележуваат трите точки и македонскиот симбол сонцето, кое во ваква форма го користат и го користеле само Македонците.ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа

Please disable your adblocker or whitelist this site!